Zakelijk events

  

Inspirerende omgeving, effectief vergaderen

Kies je voor de Stadslab@Indië? Dan kun je jouw gasten een inspirerend verhaal vertellen. Het monumentale pand is ingericht met een karaktervol warm- industrieel interieur van vooral hergebruikte materialen met een moderne touch.

Stadslab Almelo maakt het jou makkelijk. We hebben namelijk alles in huis wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement, van techniek tot event-equipment. Zo zijn wij in bezit van 2 grote verrijdbare interactieve tv schermen, een Beamer, geluidssysteem en volop flipovers.

Alternatief Vergaderen

Ben je ook wel een beetje klaar met zo´n duffe vergaderzaal.. waar er 12 van in een dozijn gaan,

Laat je vrijblijvend informeren of kom eens langs voor een rondleiding en raak geïnspireerd, door de unieke mix van oud, modern en de unieke toepassing van veelal gebruikte materialen en lokale producten, we zijn er dan ook trots op dat we vaak als voorbeeld of praatstuk gebruikt worden.

 

Reserveren

Zakelijke events

Diverse ruimtes

De locatie is exclusief af te huren voor diverse zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, productlanceringen, congressen, bedrijfsfeesten en seminars. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment. Naast een 9-tal ruimtes, hebben we achter onze locatie een grote evenementen hal, Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een zakelijk event.

De ruimtes worden ingericht afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en precieze invulling van de sessies. Kies bijvoorbeeld voor stoelen, tafels of statafels. 

Gratis Parkeren
NS Station en bus op 3 min afstand

Razendsnel
internet

Diverse subzalen

Binnen 10 minuten op de A35

Zakelijke events? Laat je verrassen!

Neem contact met ons op om samen jullie bedrijfsuitje tot een succes te maken. 
Bekijk hieronder intussen wat anderen van ons vinden!

Referenties

Kalverstraat 55 | 7602 DE Almelo

Kalverstraat 55 | 7602 DE Almelo

Trattoria opent haar deuren  weer
Lees hier verder