WIE ZIJN WIj

  

Een kijkje in onze historie!

De Smaak Van…
Vanuit onze passie voor goed eten en drinken en het persoonlijk contact met gasten, begonnen wij naast ons reeds bestaande cateringbedrijf, in 2011 met een kookstudio & culinaire cadeau- en eetwinkel midden in het centrum van Almelo, genaamd “De Smaak Van…” .

Het Stadslab.
Na 8 jaar kookstudio en winkel besloten wij dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Het oude laboratorium van de voormalige textielfabriek van Ten Cate werd omgedoopt tot het huidige Stadslab. Een eventlocatie voor besloten feesten en bijeenkomsten. Ondertussen hebben we de locatie in het centrum verhuisd en hebben we alle disciplines in één concept laten samenkomen in het Stadslab. 

Trattoria
Vanaf april 2020 zijn we gestart met ‘Trattoria di Stadslab.’ Een laagdrempelige Italiaanse keuken met heerlijke gerechten, gemaakt van eerlijke en voornamelijk lokale producten. Op het menu staan pasta’s, pizza’s en heerlijke salades die uiteraard begeleid kunnen worden door en heerlijke bijpassende wijnen. 

De toekomst
Als je ons een beetje kent weet je dat wij nooit stil zitten en onszelf altijd blijven ontwikkelen. Wel vinden we het belangrijk om sociaal te ondernemen door lokaal ondernemerschap te stimuleren en zo veel mogelijk gebruik te maken van eerlijke producten.

Kalverstraat 55 | 7602 DE Almelo

Kalverstraat 55 | 7602 DE Almelo

Trattoria opent haar deuren  weer
Lees hier verder