Trattoria di Stadslab

  

TRATTORIA Voor de echte levensgenieter(s)

In het weekend zet het Stadslab haar deuren open voor de levensgenieters! Kom chillen bij de open haard en sluit de dag smakelijk af met onze mediterraans georiënteerde menukaart (vrijdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur)

‘’Casual Italian’’, borrelen aan de waterkant met een local craft Indie Pale Almelo of een sprankelende Prosecco in je hand en een heerlijke Anti Pasti hapjesplank tussen jullie in. La Dolce Vita in Almelo is vanaf nu nóóit meer ver weg.

Pizza al Taglio uit onze Italiaanse Pizza oven, of liever een Italian Job Hamburger, maar ook een heerlijke maaltijd salade hebben wij op de kaart staan. We hechten veel waarde aan vers, lokaal, smakelijk eten voor ‘’echte’’ levensgenieters. Bij het stadslab. voelt iedereen zicht thuis en uiteraard is ook jullie hond altijd welkom en de kids? Die  spelen op het strand tot de zon bij ons voor de deur in het water zakt.

Reserveren

Trattoria

Wilt u reserveren? Bel:

Als u met meer dan 8 personen wilt komen hebben we graag van te voren telefonisch contact.

Voor buiten op het terras en binnen moet u ook reserveren, bij heel mooi weer en feestdagen kan het zijn dat wij volgeboekt zijn, wij adviseren om op tijd te reserveren.

Trattoria? Laat je verrassen!

Kom lekker buurten! Wij staan voor je klaar.
Bekijk hieronder intussen wat anderen van ons vinden!

Referenties

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Download nu onze brochure!