Trattoria di Stadslab

  

TRATTORIA Voor de echte levensgenieter(s)

In het weekend zet het Stadslab haar deuren open voor de levensgenieters! Kom chillen bij de open haard en sluit de dag smakelijk af met onze mediterraans georiënteerde menukaart (vrijdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur)

‘’Casual Italian’’, borrelen aan de waterkant met een local craft Indie Pale Almelo of een sprankelende Prosecco in je hand en een heerlijke Anti Pasti hapjesplank tussen jullie in. La Dolce Vita in Almelo is vanaf nu nóóit meer ver weg.

Pizza al Taglio uit onze Italiaanse Pizza oven, of liever een Italian Job Hamburger, maar ook een heerlijke maaltijd salade hebben wij op de kaart staan. We hechten veel waarde aan vers, lokaal, smakelijk eten voor ‘’echte’’ levensgenieters. Bij het stadslab. voelt iedereen zicht thuis en uiteraard is ook jullie hond altijd welkom en de kids? Die  spelen op het strand tot de zon bij ons voor de deur in het water zakt.

Trattoria opent haar deuren weer in het voorjaar!

Sinds 2012 zijn wij met veel plezier en passie actief met ons Stadslab. Vanaf het begin zijn wij gericht op het ontvangen van groepen/partijen voor feesten, vergaderingen, bijeenkomsten en bruisende borrels. Midden in de Corona-periode zijn wij begonnen met onze ‘’Trattoria’’. Een succesvol Mediterraans concept dat perfect aansluit bij onze locatie en het gezellige stadsstrand dat voor onze deur ligt.

Gelukkig merken we dat het aantal reserveringen voor groepsactiviteiten enorm is toegenomen en dat het drukker is dan ooit. Vanwege deze drukte in combinatie met de teruglopende buiten-activiteiten kiezen we ervoor om in het najaar en de aankomende winter ons te richten op deze feesten en partijen en af en toe een leuk lokaal event.

De Trattoria opent haar deuren daarom weer in het voorjaar van 2024. Houd onze social-media-kanalen in de gaten want zodra de Lente zich aandient staan we graag weer voor u klaar!

Tot 24 september nog open:
Wilt u nog komen eten, reserveer dan even! Vanaf 25 september zijn we enkel geopend voor groepen (+15 personen). Cadeaubonnen kunnen in overleg ingewisseld worden of zijn uiteraard nog geldig in het voorjaar!

Groeten Jeroen | Roos | Niels | en Team

Reserveren

Wilt u reserveren? Bel:

Als u met meer dan 8 personen wilt komen hebben we graag van te voren telefonisch contact.

Voor buiten op het terras en binnen moet u ook reserveren, bij heel mooi weer en feestdagen kan het zijn dat wij volgeboekt zijn, wij adviseren om op tijd te reserveren.

Trattoria? Laat je verrassen!

Kom lekker buurten! Wij staan voor je klaar.
Bekijk hieronder intussen wat anderen van ons vinden!

Referenties

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Download nu onze brochure!