Trattoria di Stadslab

  

TRATTORIA Voor de echte levensgenieter(s)

In het weekend zet het Stadslab haar deuren open voor de levensgenieters! Kom chillen op het stadsstrand en sluit de dag smakelijk af met onze mediterraans georiënteerde menukaart (donderdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur)

‘’Casual Italian’’, borrelen aan de waterkant met een local craft Indie Pale Almelo of een sprankelende Prosecco in je hand en een heerlijke Anti Pasti hapjesplank tussen jullie in. La Dolce Vita in Almelo is vanaf nu nóóit meer ver weg.

Foccaceria, de lekkerste rijkelijk belegde Foccacia’s uit onze Italiaanse oven, verse salades, en onze weekhap zijn zeker de moeite waard. We hechten veel waarde aan vers, lokaal, smakelijk eten voor ‘’echte’’ levensgenieters. Bij het stadslab. voelt iedereen zicht thuis en uiteraard is ook jullie hond altijd welkom en de kids? Die  spelen op het strand tot de zon bij ons voor de deur in het water zakt.

Reserveren

Trattoria

U kunt tot 8 uur van te voren reserveren via de app op het Trattoria nummer:

Ook als u met meer dan 8 personen wilt komen hebben we graag van te voren telefonisch contact.

Voor buiten op het terras en binnen moet u ook reserveren, bij heel mooi weer en feestdagen kan het zijn dat wij volgeboekt zijn, wij adviseren om op tijd te reserveren.

PIN ONLY & SELFSERVICE

De beste service heb je zelf in de hand. Daarom is het in principe selfservice bij ons: je gaat naar de bar om een bestelling te plaatsen. Ons team tapt het perfecte biertje voor je, schenken een lekkere cappuccino voor je in en brengen de drankjes indien gewenst naar je tafel. Glas leeg? Dan plaats je aan de bar meteen een nieuwe bestelling.

RESERVEREN

Een tafel reserveren is mogelijk voor groepen vanaf acht personen. Wil je komen eten met een groep van minder dan acht personen? Er is altijd plek in het Stadslab. Vraag onze medewerkers om een tafel en het wordt geregeld. Bestel vast een drankje en wacht aan de bar.

Trattoria? Laat je verrassen!

Kom lekker buurten! Wij staan voor je klaar.
Bekijk hieronder intussen wat anderen van ons vinden!

Referenties

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Kalverstraat 55 | 7603 DE Almelo

Download nu onze brochure!